Yeni iPad modelleri ortaya çıktı!

Instagram iPad uygulaması bekleyenlere kötü haber

Bir süredir yeni tablet modelleri üzerinde çalıştığı bilinen ancak bu konu hakkında henüz herhangi bir açıklama yapmayan Apple’ın büyüsünü, ürün geliştirme ortağı Logitech bozdu.

Yeni iPad modelleri ortaya çıktı! Apple, 7 Eylül etkinliği ile birlikte çok önemli bir dönemeci geride bırakmış olsa da, Amerikalı teknoloji devinin daha yapacak çok işi var. Şu sıralar dikkatini daha çok yeni iPad modelleri üzerine veren ancak bugüne kadar bu tablet modelleri için herhangi bir bilgi aktarmayan Apple’ın bu gizemini bozan isimse ortağı Logitech oldu.

ipad

Bilindiği üzere Apple ile Logitech, yeni nesil iPad Pro’ların kalem gelişimi için birlikte çalışıyorlar. Aslında her iki şirketin de bugüne kadar ortaklığı son derece iyi idare ettiğini de söyleyebiliriz. Ancak geçtiğimiz gün yaşanan bir olay, Apple’ın canını fazlasıyla sıkmış olabilir.

iPad Air

Yeni iPad modelleri ortaya çıktı!

Yeni nesil iPad Pro’lar için geliştirilen kalem her ne kadar bu cihaza özel olsa da, yapılan anlaşma gereği Logitech bu kalemleri kendi platformundan da satabilecek. İşte bu kapsamda yeni kalemi portföyüne ekleyen Logitech, desteklenen cihazlar bölümünü tek tek doldurunca olanlar oldu.

Crayon Digital Pencil ismi verilen bu yeni nesil kalemin desteklediği modellere baktığımız zaman, iPad Pro 12.9 inç (6. Nesil) ve iPad Pro 11 inç (4. Nesil) ibarelerinin yer aldığını görüyoruz. Her ne kadar Apple’ın bu tabletler üzerinde çalıştığı biliniyor olsa da, sızıntıların bazen yanlış bilgi verebilmesi nedeniyle her zaman temkinli davranılıyordu. Ancak Logitech’in bu hatası sayesinde artık hepimiz Apple’ın yeni Pro modelleri üzerinde çalıştığını öğrenmiş olduk.

Apple bir sonraki iPad Pro'yu bu sonbaharda yayınlayabilir

Son olarak, söz konusu bilginin yayılmasının ardından devreye giren Logitech tepe yönetimi, ilgi sayfayı tekrar düzenleyerek iki cihazın da isimlerini listeden kaldırdı.

Kraliçe II. Elizabeth ‘in çevrimiçi hatıralarını satanlara dikkat