Yeni Game Pass oyunları belli oldu

Xbox Game Pass Ağustos oyunları

Oyun dünyasının en heyecan verici platformlarından biri olan Xbox Game Pass, iki yeni oyunla daha kullanıcılarının ilgisini diri tutmayı hedefliyor.

Yeni Game Pass oyunları belli oldu. Xboxoyunkonsolu için en önemli dönemeçlerden biri olarak gösterilen Xbox Game Pass servisi, kullanıma sunulduğu günden bu yana bir hayli başarılı işlere imza attı. Bu servis sayesinde yıllar süren PlayStation hegemonyasını kırıp atan Microsoft ise, kullanıcılarını elinde tutmaya gayet kararlı görünüyor.

Yeni Game Pass oyunları

Son birkaç gündür internette sadece dedikodu olarak dolaşan FIFA 2022 ve Battlefield 2042’nin Game Pass’e dahil edileceğinin kesinleşmesi de, Microsoft’un bu hamlesinin en kesin kanıtı olarak gösteriliyor.

Aslına bakılırsa hem FIFA 2022’nin hem de Battlefield 2042’nin zaten Xbox Game Pass’e dahil olmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Yani bu bakımdan herhangi bir sürprizden bahsedemeyiz. Ancak kullanıcıları asıl şaşırtan şey her iki yapımın da bu kadar erken servis edilecek olması.

Yeni Game Pass oyunları

Yeni Game Pass oyunları belli oldu

Oyunların yakın zamanda bu serviste yer alacağını düşündüren şey ise, her iki oyunun resmi sayfalarında da yer alan posterlere Game Pass logosunun eklenmiş olması. Oyun dünyasında bu hamlenin ardından kısa bir süre içerisinde, bir duyuru ile her iki oyunun Xbox Game Pass’e ekleneceği yönünde bir beklenti oluştu. Bakalım bu beklenti ne kadar haklı çıkacak?

Yeni Game Pass oyunları

Öte yandan Battlefield 2042’nin Xbox servisine bu kadar erken gelmesinin bir başka sebebi daha var o da oyundaki oyuncu sayısından günden güne azalması. Eğer Microsoft bu durum için bir çare geliştirmezse, yakın zamanda Battlefield 2042’yi oynayacak oyuncu bulamayabilir.

Apple Tim Cook ile coşmaya devam ediyor!