OnePlus Nord 3 özellikleri ile dikkat çekiyor

OnePlus Nord SE

Çinli teknoloji şirketi OnePlus’ın üst segment akıllı telefon serisi olarak piyasaya sürdüğü Nord modellerinin yenisine hazır mısınız?

OnePlus Nord 3 özellikleri ile dikkat çekiyor. Bugüne kadar alt ve orta segmentte pek çok başarılı ürüne imza atan OnePlus’un üst segment akıllı telefonlar kategorisindeki en önemli temsilcilerinden biri olan Nord serisine, yeni bir model daha ekleniyor.

OnePlus Nord 3 özellikleri

Her ne kadar henüz resmiyet kazanmasa da OnePlus Nord 3 adıyla satışa sunulacağı tahmin edilen yeni modelin özellikleri günden güne netlik kazanıyor. Gelen son sızıntılarsa bu telefonda MediaTek Dimensity 8000 yonga setinin bulunacağını gösteriyor. 6,7 inçlik bir ekranla satışa sunulması beklenen telefonda ayrıca 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı bulunacak.

OnePlus Nord 3 özellikleri ile dikkat çekiyor

OnePlus Nord 3 özellikleri

Arka yüzeyinde son dönemin popüler uygulaması olan 3’lü kamera yapısını kullanmasına kesin gözüyle bakılan OnePlus Nord 3’de işletim sistemi olarak da Android 12 tercih edilmiş. Öte taraftan bu telefonla ilgili en önemli bilinmezliklerin başında ise çıkış tarihi geliyor.

OnePlus Nord 3 özellikleri

Bu zamana kadar OnePlus Nord 3’ün çıkış tarihi ile alakalı ortaya pek çok iddia atıldı. Ancak Çinli teknoloji devi şu an için bu konuyla alakalı bir açıklama yapmak niyetinde görünmüyor. Bununla birlikte gelen son sızıntılar, bu telefonun muhtemel çıkış tarihinin Haziran sonu, Temmuz başı gibi olacağını gösteriyor.

Tabi bu tarih yaklaştıkça telefonun özelliklerinin ve en önemlisi de fiyatının netleşmesi kuvvetle muhtemel. Bakalım OnePlus Nord 3, kendisini bekleyenlere ne gibi sürprizler sunacak?

Ukrayna Bitcoin zengini olacak!