6 oyun Xbox Game Pass kütüphanesine veda ediyor

xbox game pass

Microsoft, önümüzdeki günlerde 6 oyunun daha Xbox Game Pass kütüphanesinden ayrılacağını açıkladı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Microsoft’un bu nesildeki en büyük başarılarından birisi de Game Pass sistemi diyebiliriz. Hem PC, hem de Xbox One’da yer alan bu sistem, aylık belli bir ücret karşılığında 100’ün üzerinde yapımsa sınırsız erişim hakkı sağlıyor.

Bu servisin özellikle Xbox One’da fazlasıyla iş gördüğünü söyleyebiliriz. Malum konsol oyunları, PC oyunlarına nazaran çok daha pahalı. Hal böyle olunca, aylık 30 – 40TL ödeyip, yüzlerce oyunun yer aldığı bir kütüphaneden faydalanmak, hayli cazip bir fırsat oluyor.

Üstelik yeni yayınlanan Xbox One’a özel yapımlar da bu kütüphaneye çıktığı gün ekleniyor. Xbox Game Pass sisteminin tek kötü yanı ise, eklenen oyunların belli bir süre sonra kaldırılıyor oluşu. Microsoft, her ay bu kütüphaneye yeni oyunlar eklediği gibi, mevcutta yer alan bazı oyunları da sistemden kaldırıyor.

xbox game pass

Örneğin önümüzdeki günlerde 6 oyun daha Xbox Game Pass kütüphanesinden kaldırılmış olacak. Dilerseniz bu yapımlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Escapists
Darksiders II Deathinitive Edition
DOOM
Halo Wars: Definitive Edition
GRIP
Thief of Thieves

Dip not olarak belirtelim. Bahse konu yapımlar 1 Kasım itibariyle Game Pass kütüphanesinde yer almayacak.

Fortnite 2. bölüm duyuruldu