Yeni Game Pass oyunları belli oldu!

gamepass

Microsoft’un son yıllardaki en başarılı girişimlerinin başında gelen Game Pass, aboneleri için 11 yeni oyunun daha kütüphaneye dahil edileceğini müjdeledi.

Yeni Game Pass oyunları belli oldu! İlk etapta Xbox kullanıcıları için servis edilen, ilerleyen zamanlarda ise aboneleri arasında PC kullanıcılarını da katan Game Pass, kütüphanesini güncellemeye devam ediyor.

gamepass

Teknoloji devi Microsoft tarafından, Sony’nin PlayStation hakimiyetini kırmak için getirilen ve bugüne kadar elde ettiği başarılar sayesinde bu amacına fazlasıyla ulaştığı anlaşılan Game Pass, Eylül ayının sonuna kadar 11 yeni oyuna daha ev sahipliği yapacak.

Xbox Game Pass Ağustos oyunları

Oyunların detaylarına geçmeden önce, bu oyunların tamamının tek bir platforma gelmeyeceğini belirtelim. Yani aşağıda paylaşacağımız oyunlardan bazıları yalnızca PC’ye bazıları yalnızca Xbox’a bazıları ise her iki platforma da çıkmış olacak. Ayrıca 11 yeni oyun içerisinde en dikkat çekeni olan Assassin’s Creed Odyssey’in bugünden itibaren hem Xbox hem de PC kullanıcılarının beğenisine sunulduğunu da hatırlatalım. Bu hatırlatmadan sonra diğer oyunlara ve onların çıkış tarihlerine bakalım:

gamepass

Yeni Game Pass oyunları belli oldu!

– Hardspace: Shipbreaker – 20 Eylül

– Deathloop – 20 Eylül

– Slime Rancher 2 – 22 Eylül

– SpiderHeck – 22 Eylül

– Beacon Pine – 22 Eylül

– Grounded – 27 Eylül

– Moonscars – 27 Eylül

– Valheim – 29 Eylül

– Let’s Build A Zoo – 29 Eylül

– PAW Patrol Grand Prix – 30 Eylül

Microsoft Game Pass için standart aylık abonelik paketi 29,99-TL’den, Ultimate aylık abonelik paketi ise 44,99-TL’den satılıyor.

Alman otomotiv devi 2023 yılı için de son derece karamsar