Huawei Mate 50 serisi için 5G uyumlu kılıflar piyasaya sürülüyor

h1

Bilindiği gibi Huawei Mate 50 serisi cihazlar 5G desteğinden yoksun olarak piyasaya çıktı. Ancak cihazı 5G bağlantı desteğiyle kullanılabilmesi için özel kılıflar ortaya çıktı.

Huawei’nin ABD amgbargosu nedeniyle OEM için mevcut olan çip seçenekleri sınırlandı ve Huawei Mate 50 serisi sadece 4G/LTE varyantlarıyla piyasaya sürüldü. Ancak geliştirilen yeni kılıf ile chaz kullanıcılarının, ağ bağlantılarını 5G’ye yükseltebilecekleri bildiriliyor. Bu, kullanıcıların üçüncü taraf kasalar aracılığıyla 5G bağlantısına erişebildiği Huawei P50 serisine benzer bir yörünge izliyor. WHYLAB, Mate 50 sahiplerinin bağlantılarını geliştirmek için uyumlu 5G kasaları kullanabileceğini açıkladı.

Huawei Mate 50 serisi

Yeni üçüncü taraf 5G kılıf-kasaları, cihazlara 6GHz altı bağlantı sağlamak için yonga setleriyle donatılmış durumda. Mate 50’nin dört çeşidi, Snapdragon 8 Gen 1 4G SoC tarafından destekleniyor. Yeni 5G kasaları, entegre bir UDX710 ZTE çipinden yararlanarak yalnızca 5G-NR bağımsız derecelendirmesine sahip. UDX710, maksimum 1,35 GHz hıza sahip çift Cortex-A55 çekirdeğe sahiptir. Çip, yerleşik USB-C bağlantı noktası aracılığıyla bağlı akıllı telefondan güç alıyor.

5G kasalarının görüntüleri, kasaların dahili bileşenlerle bile minimum ek derinliğe sahip olduğunu gösteriyor. Aksesuarlar, tam Mate 50 serisi için mevcutken fiyat etiketi 113 dolar, ancak konu hakkında resmi olarak Huawei’nin bir açıklama yapmadığını söyleyelim.

Apple gözünü Hindistan üretim tesislerine dikti