Yeni Game of Thrones dizisinden fragman yayınlandı

House of the Dragon oyuncularından tartışmalı seks sahnesine açıklama

Game of Thrones evreninde geçen yeni dizi House of the Dragon’dan yeni bir fragman yayınlandı. Dizi 21 Ağustos’ta başlıyor.

2011-2019 yılları arasında yayınlanan sekiz sezonuyla tüm zamanların en başarılı dizilerinden biri olarak tarihe geçen Game of Thrones, hayal kırıklığı yaratan son sezonuyla ağızlarda kötü bir tat bırakmış olsa da HBO’nun elindeki en değerli fikri mülkiyetlerden biri olmaya devam ediyor. Haliyle HBO kanalı da bu evrenden kolay kolay vazgeçmiyor. George R.R. Martin’in romanlarında yarattığı bu fantastik evrende geçen yeni projeler hazırlayan kanal, bu projelerin ilki olan House of the Dragon‘u bu ay izleyicilere sunacak.

Heyecanla beklediğimiz dizinin başlaması için gün sayarken, yayınlanan yeni fragmanla birlikte House of the Dragon’un karakterlerini yakından görme şansı yakaladık. HBO tarafından paylaşılan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

house of the dragon2

George R.R. Martin’in Targaryen ailesinin tarihini anlattığı Fire & Blood adlı kitabından esinlenen dizi, izleyicileri Game of Thrones’ta anlatılan olayların yüzlerce yıl öncesine götürecek ve Demir Taht’ta oturan Targaryen ailesi içinde yaşanan taht kavgalarına ve bu kavgaların sebebiyet verdiği iç savaşa odaklanacak.

HBO tarafından yayınlanan yeni fragman, sadece Targaryen ailesinin değil Stark ve Baratheon gibi sevilen diziden aşina olduğumuz diğer ailelerin de bir şekilde hikayeye dahil olacağını gösteriyor.

İzleyicileri Westeros topraklarına geri götürecek olan House of the Dragon, 21 Ağustos’ta yayın hayatına başlayacak.

Fortnite iOS’a geri döndü!