Yeni Galaxy Z modelleri beklenenden erken tanıtılabilir

Galaxy Z Fold 4

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, her yıl Ağustos ayında gerçekleştirdiği ikinci büyük Unpacked etkinliğini bu yıl daha öne almış olabilir.

Yeni Galaxy Z modelleri beklenenden erken tanıtılabilir. Samsung’un Galaxy S23 serisi, iki ayı biraz aşkın bir süre önce tüketiciye sunuldu. Ancak, Samsung’un gelecek amiral gemisi lansmanlarına dair dedikodular bile insanları heyecanlandırmaya başladı.

Galaxy Z flip 5

Bu yıl, Samsung’un Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Tab S9 serisi, Galaxy Watch 6 ve belki de yeni kulaklık modellerini duyurması bekleniyor. Şimdiki duyumlarımıza göre, Koreli teknoloji devi, önceden sızdırılan bilgilerle uyuşan, belirtilen cihazlardan bazılarının erken tanıtımını yapabileceği bir Unpacked etkinliğini Temmuz’un son haftasında gerçekleştirebilir.

Samsung Galaxy F14 2

Yeni Galaxy Z modelleri beklenenden erken tanıtılabilir

Samsung’un bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliği erken sayılabilir, ancak çok da erken sayılmaz. Samsung genellikle her yılın Ağustos ayında ikinci büyük Unpacked etkinliğini düzenler. Bu, alışılmış düzenin dışına çıkılması anlamına gelir; ancak bu tamamen beklenmedik bir durum da değil. Katlanabilir akıllı telefon pazarındaki hareketlilik ve Google’ın ilk katlanabilir telefonu Pixel Fold‘u piyasaya sürmesi ile birlikte, Samsung, potansiyel müşterilerin ilgisini çekmek adına rekabetteki yerini korumak isteyebilir.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Elbette, bu tür tahminler tamamen spekülasyon olup, Temmuz sonlarında düzenlenecek bir Unpacked etkinliği için erken olduğu söylenemez. Zira bu tarih, sadece yaklaşık iki hafta kadar öne çekilmiş olurdu. Kesin tarih hakkında konuşmak gerekirse, Samsung genellikle yeni ürünlerini hafta ortası duyurmayı tercih eder. Bu nedenle, 25-27 Temmuz tarihleri arasında herhangi bir zamanda bir duyuru yapılması güvenli bir tahmin olabilir. Yeni Galaxy Z modelleri beklenenden erken tanıtılabilir.

Deadpool 3’te geri dönüyorlar