Samsung’un yeni saati Galaxy Sport ortaya çıktı

galaxy sport

Akıllı saat sektöründeki önemli isimlerden biri olan Samsung, şu aralar yeni bir model üzerine yoğunlaşmış durumda. İşte Galaxy Sport hakkındaki detaylar.

Teknoloji sektörünün zirvedeki isimlerinden biri olan Samsung, pek çok kategoride, onlarca hatta yüzlerce ürün geliştiriyor. Nitekim bu kategorilerden birisi de akıllı saatler. Güney Koreli teknoloji devi akıllı saat sektörünün de öncü isimlerinden biri. Uzun yıllar Gear serisi ile kullanıcıların karşısına çıkan Samsung, geçtiğimiz yıl Galaxy Watch’ı tanıtmıştı. Şık tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken saat kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştı.

Şimdi ise Samsung’un hem daha ucuz, hem de daha sportif yapıya sahip yeni bir model üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Gear Sport serisinin devamı niteliğinde olması beklenen model Galaxy Sport ismiyle satışa sunulacak.

Galaxy Sport 20 Şubat’ta tanıtılabilir

Samsung’un Galaxy Sport’u bu ay içerisinde düzenleyeceği özel unpacked etkinliğinde tanıtması bekleniyor. Bir diğer ihtimal ise Güney Koreli şirketin yeni saatini Mobil Dünya Kongresi 2019’da tanıtması. Elbette bu biraz daha düşük bir ihitmal diyebiliriz.

Şimdilik Samsung’un yeni akıllı saat modeli ile ilgili çok fazla detay yok. Genel kanı Galaxy Sport’un, Galaxy Watch’a oranla daha ucuz olacağı yönünde. Zaten saatin sızdırılan görselinde de sadece ve şık bir tasarım dikkatlerden kaçmıyor. Doğal olarak bu sadelik fiyat etiketine de yansıyacaktır. Bu arada dip not olarak belirtelim. Galaxy Watch ülkemizde 1700 TL civarı fiyatlardan satılmakta.

iOS 13 alacak olan modeller belli olmaya başladı