Yeni Galaxy Z Fold modeli S Pen yuvası ile gelebilir

Galaxy Z Fold 4

Samsung’un önümüzdeki süreçte tanıtmayı planladığı yeni Fold modelinde önemli bir yenilik karşımıza çıkabilir. İşte konunun detayları.

Yeni Galaxy Z Fold modeli S Pen yuvası ile gelebilir. Akıllı telefon pazarındaki en büyük isimlerden biri olan Samsung, önümüzdeki süreçte yeni S serisi modellerini tanıtacak. Eğer şimdiye kadar karşımıza çıkan sızıntılar doğruysa Güney Koreli teknoloji devi yeni nesil S modellerini bu yıl bitmeden tanıtmış olacak. Telefonların satışa çıkması ise Şubat ayını bulacak.

Samsung Galaxy Z Fold 4 özelliği diğer cihazlara geliyor!

Her ne kadar şu sıralar Samsung’un gündemi yeni S serisi modeller olsa da arka planda yeni Z serisi modellere ilişkin ciddi çalışmalar yürütülüyor.

Bilindiği üzere Samsung bu yıl içerisinde satışa sunduğu yeni Z serisi modellerde S Pen desteğine de yer vermişti. Fakat asıl beklenilen şey S Pen desteğinden ziyade, Fold modelinde bir S Pen yuvası olmasıydı. Nitekim bu da sonunda gerçekleşiyor.

katlanabilir iPad

Yeni Galaxy Z Fold modeli S Pen yuvası ile gelebilir

Yeni Z serisi modeller hakkında sızdırılan son bilgilere göre Samsung sonunda inadından vazgeçecek. Z Fold modeline S Pen yuvası koymamak için ayak direten Samsung’un yeni nesil cihazlarda bu inadından vazgeçeceği belirtiliyor.

Samsung katlanabilir telefon

Son bilgilere göre Z Fold 5 modelinde, Aynı Note serisinde olduğu gibi bir S Pen yuvasına yer verilecek. Böylece Fold cihazlarıya S Pen kullanmak isteyenlerin de S Pen destekli kılıf arama çilesi son bulmuş olacak. Elbette bu durum şimdilik söylenti aşamasında. Fakat genel olarak Samsung cihazları ile ilgili çıkan söylentilerin gerçeğe dönüştüğünü de söyleyebiliriz.

TikTok şifre kırma yöntemleri! Yeni öneriler!