Galaxy Note 9 farklı bir tasarıma sahip olmayacak!

galaxy note 9

Son dönemde Galaxy Note 9 ile ilgili ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz gün Samsung’un yeni amiral gemisi modelinin ön cam paneli sızdırıldı. İşte detaylar.

Bilindiği üzere Samsung şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Muhtemelen en geç önümüzdeki Ağustos ayında satışa sunulacak olan telefon için tüm hazırlıklar tamamlandı. Samsung, Note 9’u Eylül ayından önce satışa sunarak yeni iPhone modelleri çıkmadan kendi müşteri kitlesini genişletmek istiyor. Peki yeni Note modeli bunun için yeterli mi?

Galaxy Note 9 hayal kırıklığı yaratabilir

Bilindiği üzere Samsung geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Galaxy S8 ve S8+ modelleriyle Infinity Display ismini verdiği yeni bir tasarım çizgisine geçiş yapmıştı. Bu tasarım çizgisinin pek fazla değiştirilmeden Note8, S9 ve S9+ da aynen kullanılması, tepkilere neden olmuştu.

S9 ve S9+’ın satış rakamları bazında beklenenin altında kalması, kafalarda bazı soru işaretlerine neden oldu. Acaba Samsung Galaxy Note 9 ile yeni bir tasarım çizgisine geçiş yapacak mıydı?

Zamlı akıllı telefon fiyatları – 2018

Bu sorunun yanıtı geçtiğimiz gün sızdırılan bir görselle netlik kazanmış oldu. Note 9’un ekran koruyucu camı bir videoda ortaya çıktı. Bahse konu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videodan da net bir şekilde görüldüğü üzere Note 8 ile Note 9 arasında tasarımsal anlamda pek bir fark bulunmuyor. Hatta iki telefonun nerdeyse birebir aynı olduklarını söylemek de pek yanlış olmayacaktır.

Bu reddeden sonra asıl sorulması gereken şey ise, Note 9’un aynı tasarım çizgisiyle başarılı olup, olamayacağı. Bunu da zaman gösterecek.