Galaxy Note 9 çıkış tarihi belli oldu

note 9

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Bu detaylar Galaxy Note 9 çıkış tarihi ile ilgili bilgileri de içeriyor. İşte ayrıntılar.

Malum, Samsung şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Genel olara Note serisini Eylül ayı gibi satışa sunan Samsung, bu sene tarihi biraz daha öne çekme kararı almıştı. Hali hazırda Güney Koreli teknoloji devinin yeni Note modelini ne zaman tanıtacağı da netlik kazandı. Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Ice Universe, Galaxy Note 9 çıkış tarihi ile ilgili yeni detayları paylaştı.

Galaxy Note 9 çıkış tarihi netlik kazandı

Samsung’a yakınlığıyla da bilinen Ice Universe tarafından paylaşılan bilgilere göre, Güney Koreli teknoloji devi Note 9 modeli için 9 Ağustos’ta özel bir etkinlik düzenleyecek. Galaxy Note 9 çıkış tarihi de bu etkinlikte duyurulacak. Fakat genel kanı, Note 9’un etkinliğin hemen ardından satışa sunulacağı yönünde. Keza Samsung yeni iPhone modellerinden önce Note 9’un satışa çıkmasını arzuluyor.

galaxy note 9 çıkış tarihi

Öte yandan Note 9 ile ilgili ortaya çıkan bir diğer garip iddia ise telefonun dikey yerine yatay kamerayla gelecek olması. Bilindiği üzere Samsung S9 serisi ile Note8’de yatay olarak kullandığı çift ana kamerayı dikey olarak konumlandırmıştı. Fakat dikey konumlandırma şeklinin, batarya alanını olumsuz etkilediği gerekçesiyle tekrardan yatay konumlandırma şekline geri dönüş kararı alındı. En azından sızdırılan son bilgiler bu doğrultuda.

Muhtemelen Ağustos’a kadar Note 9 hakkında çok daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

Nokia 6.1 Avrupa fiyatı belli oldu