Galaxy Note 8 tüm hatlarıyla ortaya çıktı

galaxy note8

Samsung’un bu ay içerisinde resmi olarak tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8 tüm hatlarıyla ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8 bu ay içerisinde resmiyet kazanacak. 23 Ağustos’ta düzenlenecek olan özel bir etkinlikle tüm dünyaya tanıtılacak olan Note 8, 15 Eylül’de ise raflardaki yerini almış olacak. En azından telefon hakkında sızdırılan son bilgiler bu yönde diyebiliriz.

Galaxy Note 8’in tanıtım tarihi yaklaştıkça, telefon hakkında çıkan söylentilerin de sayısı artıyor. Hatırlanacağı üzere Galaxy S8’de tanıtılmadan önce tüm hatlarıyla ortaya çıkmıştı. Zira telefonun dış tasarımı defalarca sızdırılmış, çalışır vaziyette görüntülenmiş hatta Bixby hakkında da birçok bilgi internete servis edilmişti.

Görünen o ki aynı şey Note 8’de de tekrarlanacak. Çünkü şu aralar Note 8 ile ilgili birçok sızıntı gerçekleşiyor. Kimbilir belki de bu durum Samsung’un bilinçli olarak izin verdiği yeni bir pazarlama stratejisidir.

Asıl konumuz olan yeni sızıntıya geçecek olursak, Note 8’in tasarımının tüm hatlarıyla ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Bahse konu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy note 8

Görsellerde Note 8’in ön ve arka kısmı ile yeni S-Pen görünüyor. Aslında yeni S-Pen’in eskisinden çok farklı olduğunu söylemek doğru olmayacaktır. Zira dış tasarım olarak değişen pek birşey yokmuş gibi görünüyor. Fakat hassasiyet konusunda mutlak olarak daha gelişmiş bir teknik donanıma sahip olabilir.