Galaxy Note 5’ın Çıkış Tarihi Hakkında Açıklama Geldi

Galaxy Note 5’in beklenenden önce piyasaya sürüleceği yönündeki iddiaları cevaplayan Samsung CEO’su, telefonun çıkış tarihiyle ilgili yeni detaylar paylaştı

Geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’le son dönemde pek de başarılı olamadığı akıllı telefon pazarına sağlam bir geri dönüş yapan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S6’nın çıkışından sonra şimdi de merakla beklenen Galaxy Note 5‘in çıkışına hazırlanıyor. Geçtiğimiz yılın en beğenilen telefonları arasında yer alan Galaxy Note 4’ün halefi için meraklı bekleyiş sürerken, telefonun ne zaman piyasaya sürüleceğiyle ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

Samsung_Galaxy_Note_5

Galaxy Note 5 hakkında geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan söylentilerde telefonun Eylül ayında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılacağı iddia edilmiş olsa da, geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Samsung’un Eylül ayına kadar beklemeyeceği ve yeni amiral gemisi akıllı telefonunu Temmuz ayında görücüye çıkaracağı iddia edilmişti. Samsung’un Note 5’i yeni iPhone modelleriyle aynı dönemde piyasaya sürmek istemeyeceği düşünülerek bu iddiaların gerçeği yansıtabileceği düşünülmüş olsa da, Samsung cephesinden gelen yeni açıklamalar bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ortaya çıkardı.

Galaxy Note 5‘in beklenenden önce piyasaya sürüleceğiyle ilgili iddiaları yanıtlayan Samsung CEO’su JK Shin, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve telefonun daha önce belirlenen tarihte satışa sunulacağını açıkladı. Telefonun şimdiden bazı telefon operatörlerine gösterildiği yönündeki iddiaları da yalanlayan Shin, telefonun daha önce belirtildiği gibi Eylül ayında kullanıcılarla buluşacağının sinyallerini verdi.

Microsoft BlackBerry’i Satın Almak İstiyor