Yeni Galaxy Buds İnternete Bağlı Olmadan Çeviri Yapacak

123 2

Yeni Galaxy Buds kulaklıklar yapay zeka sayesinde birebir çeviri yapabilecek. Böylece yabancı insanlarla konuşmak daha kolay hale gelecek.

Güney Koreli Maeil Business Newspaper’ın haberine göre Samsung yeni Galaxy Buds kulaklığını gelecek senenin 2. yarısında piyasaya sürmek istiyor. Bu kablosuz kulaklık internete bağlı kalmadan kendi içindeki yapay zeka sayesinde gerçek zamanlı tercüme yapabilecek. Şu anki mevcut sistemlerde çeviri yapılacak içerik ilk olarak bulut sistemine gönderiliyor, burada tercüme ediliyor ve sonra kullanıcıya iletiliyor. Fakat yeni Galaxy Buds cihaz içi yapay zeka ile bu sistemi ortadan kaldıracak.

Samsung daha önce yaptığı açıklamada Galaxy S24 ailesinde yapay zeka teknolojisinden yararlanacağını duyurmuştu. Yeni Galaxy Buds’ın piyasaya sürülmesiyle birlikte, S24 serisi farklı dillerin birbirine çevrilmesi konusunda piyasada büyük değişim sağlayabilir.

galaxy buds

Galaxy S24’ten devam edecek olursak, isimsiz tedarik zinciri kaynaklarına dayandırılan bir rapora göre Samsung, Galaxy S24 Ultra’da 2 TB’lık depolama alanı sunmayacak. Güney Koreli teknoloji devinin 16 GB RAM ve 2 TB’lık depolamaya sahip modeli yeniden değerlendireceği söyleniyor. Bu model belki 2024’ün ilerleyen zamanlarında piyasaya sürülebilir.

Sızıntılarla tanınan Revegnus nickli Twitter kullanıcısı tüm Galaxy S24 ailesinde titanyum çerçeve yer alacağını ileri sürmüştü. Başka bir kaynak olan Ice Universe bu iddianın doğru olmadığını söylese de, Revegnus buna karşı çıkmıştı. Ice Universe titanyum çerçevenin sadece S24 Ultra’da olacağını, Galaxy S24 ve S24+’ta ise alüminyum çerçeve kullanılacağını belirtti. Bu bilgiyi de fabrikadaki kaynağından öğrendiğini ifade etti.

The Day Before’un Yapımcısı Fntastic Kapandığını Duyurdu