Far Cry New Dawn için 4 yeni video yayınlandı

far cry new dawn

Ubisoft’un geçtiğimiz yıl düzenlenen E3 fuarında tanıttığı Far Cry New Dawn için 4 yeni video yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

2019’da yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkarmayacağını açıklayan Ubisoft, enerjisini Far Cry New Dawn için harcıyor. Far Cry 5’te yaşanan olayların sonrasında geçecek olan yapımda yolumuz bir kez daha Hope County’e düşecek.

Dünyanın küresel bir nükleer savaşa girmesinden 17 yıl sonra geçen olayları konu edinecek olan Far Cry New Dawn’da tamamen farklı bir atmosfer oyun severleri bekliyor olacak.

Oyunun senaryosu ise klasikleşmiş Far Cry dinamiklerine dayanıyor. Belli bir bölge, bu bölgedeki halka zulmeden bir çete ve bu çeteye karşı halkı örgütleyen biz.

Far Cry New Dawn için yeni oynanış videosu

Far Cry serisinin yeni oyunu 15 Şubat’ta raflardaki yerini almış olacak. Ubisoft geçtiğimiz gün farklı mecralar aracılığıyla oyun için 4 yeni video yayınladı. Yayınlanan oynanış videolarına aşağıdan, hikaye videosuna ise yukarıdan göz atabilirsiniz.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak olan Far Cry New Dawn’ın duyurusu o kadar da ses getirmemişti. Belki oyun severler bu kadar kısa aralıkla çıkan iki Far Cry oyununa alışkın değillerdir.

Metro Exodus’un öne çıkan silahları için tıklayın

Herşeyi bir kenara bırakırsak, Far Cry serisinin artık kendisini tekrar etmeye başladığını söyleyebiliriz. Aynı Super Mario’da olduğu gibi sürekli aynı hikayeyi oynamak oyuncuları biraz sıkmış olabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.