Yeni Fallout Oyunları Hakkında İlk Detaylar

Yeni Fallout Oyunları Hakkında İlk Detaylar

Yeni Fallout oyunları geliştirmeye sıcak bakacaklarını belirten Obsidian Entertainment, bu oyunlar hakkındaki fikirlerini de oyunseverlerle paylaştı.

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Fallout’un 2010 yılında piyasaya sürülen son üyesi Fallout: New Vegas‘ın yapımından sorumlu olan Obsidian Entertainment, serinin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bethesda Softworks için geliştirdikleri Fallout: New Vegas’ın ardından şu sıralar kendi geliştirdikleri Pillars of Eternity’e odaklanmış olan stüdyo, yeni Fallout oyunları geliştirebileceklerinin sinyallerini verdi.

fallout

Yeni Fallout oyunları hakkında açıklamalarda bulunan Obsidian Entertainment yöneticisi Josh Sawyer, seriden yeni oyunların yapımında yer alabileceklerini belirtti ve olası projeler hakkındaki fikirlerini paylaştı. Fallout serisini Los Angeles veya New Orleans gibi yeni bir şehire taşımanın eğlenceli olacağını belirten Sawyer, MMO türünün seriye yakışacağını söyledi. Multiplayer bir Fallout oyununun seriye uygun olacağına inanan Sawyer’a göre, bu tür bir Fallout oyunu serinin hayranları tarafından da uzun süredir isteniyor.

Lara Croft and the Temple of Osiris Aralık’ta Çıkıyor