Fallout 4 E3 2015’te Detaylı Olarak Tanıtılacak

Fallout 4

Uzun süredir merakla beklenen Fallout 4 hakkında ortaya çıkan yeni detaylar, oyunun E3 2015 kapsamında detaylı olarak tanıtılacağını gün yüzüne çıkardı.

Dünyanın nüklear bir felaket sonrası neredeyse yaşanılmaz bir hale geldiği kıyamet sonrası bir dünyada geçen ve oyun dünyasının en başarılı RPG serileri arasında yer alan Fallout serisi, uzun bir aradan sonra geri dönmeye hazırlanıyor. 2008 yılında piyasaya sürülen Fallout 3’ün çıkışından beri beklenen Fallout 4 şimdiye kadar söylentilerden ibaret olsa da, bu durum çok yakında değişecek gibi görünüyor.

Fallout_4

Fallout 4 hakkında ortaya çıkan yeni detaylar, oyunun yapımından sorumlu olan Bethesda Softworks’ün merakla beklenen yeni oyunu E3 2015 kapsamında detaylı olarak tanıtacağını ortaya çıkardı. Haziran ayında düzenlenecek ve oyun dünyasını bir araya getirecek olan E3 2015’e katılacağı bir süredir bilinen Bethesda’nın, etkinlik kapsamındaki basın toplantısında yeni Fallout oyununa oldukça önemli bir yer ayıracağı ve yaklaşık 20 dakikalık bir sunum yapacağı söyleniyor.

Yıllardır beklenen Fallout 4’ün nihayet resmi olarak tanıtılacak olması serinin hayranlarını sevindirmiş olsa da, oyun hakkında ortaya çıkan bir diğer detay bu kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı. Zira Fallout 4’ün 2015 yılı içerisinde oyunseverlerle buluşmayacağı ve ancak 2016 yılında satışa sunulabileceği belirtiliyor.

Yeni Assassin’s Creed Oyununun Adı Belli Oldu