Skyrim, Fallout ve Doom Ölümsüzleştirildi!

skyrim environment 1920x1200

Bethesda Softworks, efsanevi oyunları Skyrim, Fallout ve Doom; Xbox One ve PC platformlarında ölümsüzleştirildi.

Bethesda adı geçince, pek çok oyun müdaviminin aklına üç oyun gelir: Elder Scrolls: Skyrim, Fallout serisi ve FPS türünün yaratıcısı Doom. Bethesda, bu oyunları sanal bir tilt makinesine dönüştürdü. Bugün, Bethesda tarafından yayınlanan Pinball FX 2’de, üç oyunun envai çeşit temalarının süslediği sanal tilt makineleri bulunuyor.  Pinball FX 2, bir süre için kullanıcılar için ücretsiz olacak. Ancak, sanal tilt makineleri, eğer bu oyunları Xbox One ve PC’de tutmaya devam ederseniz, sizden 11 dolar ücret talep edecek.

?url=http%3A%2F%2Fo.aolcdn.com%2Fhss%2Fstorage%2Fmidas%2Ffd24e801b7d4875fdee4614f86942171%2F204676599%2FBethesda Pinball Screenshot 12

Sanal Tillt Makinelerinin Avantajları da Var!

Sanal tilt makineleri, her ne kadar gerçekleri ile aynı heyecanı sunmasa da, onların sunamadığı bazı yeteneklere sahip. Skyrim’de topu döndürmek istediğiniz bir Ejderhanın ateş saçan nefesiyle karşılaşabilecek veya Doom’daki en korkunç varlıklardan birinin saldırısına tanık olabileceksiniz.

Gerçi Bethesda’nın son zamanlarda harika zamanlar geçirdiğini söylemek pek de mümkün değil. Her ne kadar; senaryosu, kurgusu, karakter gelişimi ve grafikleri ile öne çıksa da, Dishonored 2, çok sayıdaki bug nedeniyle PC’de oynanabilirlik konusunda sınıfta kalıyor. Şirketin şimdiki umudu ise birkaç ay içerisinde satışa sunulacak Prey’in “reboot” sürümü.

Pokemon Go’ya 100 Yeni Karakter!