Yeni Doom’un Oynanış Süresi Belli Oldu

doom

Mayıs ayında satışa sunulacak yeni Doom oyununun oynanış süresi belli oldu. Oyunun tek kişilik modu beklenenden çok daha uzun sürecek gibi görünüyor.

Oyun dünyasında yeni bir Doom oyunu için beklendiği kadar hiçbir oyun için beklenmemiştir heralde. Oyun dünyasında çığır açan Doom’un oyun dünyasına geri dönmesi için oyuncuların yıllarca beklemesi gerekti. Ancak bu hasret çok yakında sona erecek. Bethesda tarafından gelitşirilen yeni Doom oyunu, Mayıs ayında raflardaki yerini alacak. Üstelik ortaya yeni çıkan bilgiler, yeni oyunun bu uzun bekleyişin hakkını vereceğini gösteriyor.

doom_quakecon_4-600x338

Yeni Doom
oyunu hakkında bugüne kadar pek bir şey açıklamayan Bethesda, bugün oyun ile ilgili önemli bir detay açıkladı. Şirketin açıklamasına göre yeni oyunun tek kişilik modunun tamamlanması, 13 saatten fazla sürecek. Aksiyon oyunlarının genelde 7 – 8 arası sürdüğü düşünülecek olursa, Doom oyunculara alışılmadık kadar uzun bir oynanış süresi sunacak. Elbette oyunun asıl satış noktası ise gelişmiş multiplayer modu olacak. PC, Xbox One ve PS4 için hazırlanan oyun 13 Mayıs’ta çıkacak.

Yeni Dead Island Oyunu Yolda!