Samsung Galaxy S6’dan İlk Görüntüler

Samsung tarafından önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’den ilk görüntüler nihayet internete sızdırıldı.

Geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5’le istediği başarıyı yakalayamayan Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un büyük umutlar bağladığı yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S6‘nın şimdiye kadar çoktan tanıtılmış olacağı düşünülse de, telefonda yer verilmesi beklenen Snapdragon 810’un üretiminde karşılaşılan sorunlar merakla beklenen telefonun çıkışını geciktirdi.

Samsung_Galaxy_S6

Birçok kullanıcı tarafından sıkıcı olarak değerlendirilen Galaxy S5’in aksine oldukça yenilikçi bir telefon olması beklenen Samsung Galaxy S6 için meraklı bekleyiş devam ederken, telefonun tasarımını gözler önüne seren ilk görüntüler internete sızdırıldı. Üstelik CNET Korea tarafından paylaşılan bu yeni görüntüler Galaxy S6’nın yanı sıra piyasaya sürülecek olan Galaxy S6 Edge’i de ilk kez görme şansı yakaladık.

Samsung_Galaxy_S6 (2)

Snapdragon 810’un gecikmesi sonrası farklı bir işlemci için arayışa giren ve çareyi kendi bünyesinde ürettiği Eynos işlemcilerde bulan Samsung henüz Galaxy S6’nın çıkış tarihiyle ilgili resmi bir açıklama yayınlamamış olsa da, telefonun Mart ayında düzenelenecek bir basın toplantısıyla resmi olarak tanıtılması ve kısa bir süre sonra da satışa sunulması bekleniyor.

Snapdragon 810 Aşırı Isınma Sorununu Çözdü