Yeni Call of Duty Mayıs Ayında Duyurulacak

Yeni Call of Duty Mayıs Ayında Duyurulacak

Call of Duty: Blacksmith kod adıyla anılan yeni Call of Duty oyununun Mayıs ayında resmi olarak duyurulacağı belirtiliyor.

Bugüne kadar Infinity Ward ve Treyarch stüdyolarının neredeyse her yıl yer değiştirerek geliştirdiği Call of Duty serisi, oyun dünyasının en sevilen FPS serilerinin başında geliyor. Ancak geçtiğimiz günlerde konuyla iligli ortaya çıkan yeni haberde, oyunların yapımının üç yıllık bir döngüye alınarak bu iki stüdyoya Sledgehammer Games‘in de katılacağı ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilecek yeni Call of Duty oyununun bu yıl piyasaya sürüleceği belirtilmişti.

Call of Duty Blacksmith

Şimdilik Blacksmith kod adıyla anılan bu yeni Call of Duty oyununa dair ortaya çıkan yeni haberlere göre ise, Activision ve Sledgehammer Games yeni oyunlarını önümüzdeki ay resmi olarak duyuracak. Daha önce Call of Duty: Ghosts ve Call of Duty: Black Ops 2 gibi oyunları da Mayıs ayında duyuran Activison’ın, bu geleneği devam ettirerek Call of Duty: Blacksmith‘i de Mayıs ayında duyurması bekleniyor. Activision henüz oyun hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da oyundan ilk detayların ve görüntülerin önümüzdeki haftalarda ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.

Nokia Telefon Satışları İlk Çeyrekte Düştü