Sevilen Call of Duty Oyunu Game Pass’e Geliyor

Call of Duty: Modern Warfare II için şaşırtan duyuru!

Activision Blizzard’ı satın alarak Call of Duty serisinin yeni sahibi olan Microsoft, bu serinin en sevilen oyunlarından birini Game Pass’e getiriyor.

Geçtiğimiz yıl oyun dünyasına damga vuran dev anlaşmayla Activision Blizzard’ı satın alan Microsoft, böylece Call of Duty ve Diablo gibi dev serilerin de yeni sahibi oldu. Microsoft, Activiison Blizzard’ı satın alma sürecinde verdiği sözler sebebiyle bu oyunları Xbox’a özel yapamıyor. Ancak bu kısıtlama, Microsoft’un bu durumu avantajına kullanamayacağı anlamına gelmiyor. Şirket Activision Blizzard oyunlarını, Game Pass’i daha da popüler hale getirmek için kullanıyor. Call of Duty serisi de bu stratejide önemli bir yer tutuyor.

Bu yıl çıkacak Black Ops 6’yı çıkar çıkmaz Xbox Game Pass’e getirecek olan Microsoft, bununla da yetinmeyecek ve daha önce çıkan popüler CoD oyunlarını da Game Pass’e getirecek. Görünüşe bakılırsa bunlardan biri de Modern Warfare 3 olacak.

game ready

Insider Gaming’in haberine göre Modern Warfare 3, çok yakında Game Pass’e gelecek. Üstelik bunun temmuz ayı içinde gerçekleşeceği söyleniyor. Eğer bu iddia doğruysa Microsoft önümüzdeki birkaç gün içinde konuya dair resmi bir açıklama yapacaktır.

Modern Warfare 3’ün gelişiyle birlikte ilk kez bir CoD oyunu Xbox Game Pass’e gelmiş olacak. Zamanla diğer CoD oyunlarının da platformdaki yerini alacağı düşünülüyor. Dahası Black Ops 6 gibi yeni çıkacak CoD oyunlarının da çıkar çıkmaz Game Pass’e geleceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy Z Fold6 Resmen Tanıtıldı