Android 13’ün ismi şimdiden belli oldu

Google Cihazımı Bul ile Android telefonunuzu nasıl bulabilirsiniz?

Henüz birçok amiral gemisi marka ve model Android 12 sürümünü alamamışken, daha şimdiden Android 13’ün detayları netleşmeye başladı.

Android 13’ün ismi şimdiden belli oldu! Google 2022’ye bir hayli hızlı başladı. Henüz Android 12’nin kararlı sürümünü yakın sayılabilecek bir zaman önce piyasaya süren Google, şimdiden Android 13 çalışmalarına başladı. Yeni işletim sistemi sürümünün ilk önemli sızıntısı ise, her zaman olduğu gibi ismi oldu.

Teknoloji dünyasını yakından takip edenlerin gayet iyi bileceği üzere Google, uzun bir süredir yeni Android sürümlerini bir isimle isimlendirmeyi tercih ediyor. Bu alışkanlığını ilk defa Android 9 ile gösteren teknoloji devi, bu sürümüne “Pie” ismini vermişti.

Android 10’da isimlendirme olayını es geçen Google, Android 11’i Red Velvet Cake, Android 12’yi ise Snow Cone adıyla çağırmıştı. İşte bu sebeple Google’ın Android 13’ü nasıl isimlendireceği büyük bir merak konusuydu. Bugün internete düşen bir görsel ise, bu merakları dindirmeye yetti.

Android 13 yeni detayları

Android 13’ün ismi şimdiden belli oldu

Google’a yakınlığıyla bilinen bir internet sitesinin paylaşımına göre, Google yeni Android sürümü olan Android 13’e “Tiramisu” ismini verdi. Bu sızıntının çok hızlı bir şekilde yayıldığı ve genel itibariyle Tiramisu isminin fazlasıyla olumlu karşılandığını da söyleyelim.

Son olarak tekrar hatırlatmak gerekirse, Android 12’nin kararlı sürümü 2021 yılının Ekim ayında piyasaya sürülmüştü. Bunun anlamı henüz yeni sürümü almayan veya kendi ara yüzlerine entegre edemeyen birçok marka var ki ilerleyen günlerde bu markaların kendi cihazlarına yeni sürümü servis etmesini bekliyoruz.

Morris Garages , Avrupa’nın lideri oldu!