Asus ROG Phone’un iki farklı versiyonu görüldü

Asus ROG Phone

Snapdragon 845 ve 8 GB RAM ile gelen Asus ROG Phone’un iki farklı versiyonu geliyor. Farklı özelliklere sahip bu modeller TENAA’dan sertifika alırken görüldü.

Bildiğiniz gibi ASUS yeni akıllı telefonu ROG Phone’u çok yakında satışa sunmaya hazırlanıyor. Daha önce çeşitli sızıntılarla gündeme gelen telefon, Snapdragon 845 yonga seti ve 8 GB RAM’e sahip versiyonuyla görülmüştü. Ancak ROG Phone sadece 8 GB RAM’li versiyonla çıkmayacak. Telefonun en az iki farklı versiyona daha sahip olacağı ortaya çıktı.

Asus ROG Phone’un yeni versiyonları TENAA’da görüldü

Asus’un yeni telefonu bugün TENAA’dan sertifika alırken görüldü. TENAA tarafından paylaşılan bilgiler ROG Phone’un 4 ve 6 GB RAM’e sahip versiyonlarını ortaya çıkardı. 8 GB’lık versiyonda olduğu gibi bu iki modelde de depolama alanı tercihe göre 128 veya 512 GB olarak seçilebiliyor.

Bu yeni modeller piyasadaki 8 GB’lı ROG Phone’dan farklı özelliklere sahip. Bildiğiniz gibi mevcut ROG Phone modeli 12 + 8 megapiksel çift arka kameraya sahip. TENAA tarafından paylaşılan bilgiler bu yeni versiyonların ise 12 megapiksellik tek bir arka kameraya sahip olacağını gösteriyor.

Huawei Mate 20 Lite’nin yeni görselleri sızdırıldı