Yeni Apple TV konsollara rakip olacak!

Apple

Apple’ın önümüzdeki Nisan ayında tanıtması beklenilen yeni Apple TV, konsollara rakip olacak nitelikleriyle ön plana çıkacak. İşte konu ile ilgili detaylar.

Apple’ın önümüzdeki Nisan ayında yeni bir Apple TV modeli tanıtması bekleniyor. En azından tahminler bu yönde diyebiliriz. Henüz kesin bir açıklama olmadı. Fakat Cupertino merkezli şirkete yakın isimler yeni AppleTV modelinin bu yıl çıkmasına kesin gözüyle bakıyor.

Peki Apple yeni modelinde ne gibi özellikler sunacak. Malum söz konusu Apple’ın TV cihazı olduğunda gelebilecek olan yeniliklerin hayli sınırlı olduğu düşünülebilir. Sonuçta bu cihazın yaptıkları belli.

Fakat Apple’ın yeni TV modeli ile ilgili bambaşka düşünceleri var. Cupertino merkezli şirket, yeni TV modelinde oyun odaklı bir cihaz tasarlamak istiyor.

yeni Apple TV

Yeni Apple TV oyun için üretilecek

Apple’ın kafasındaki düşünce yeni cihazında oyun öğelerinin ön planda tutulması. Bu da mevcut TV modellerine göre çok daha güçlü bir Apple TV’nin geleceği anlamına geliyor.

Elbette şunu da unutmamamız lazım. Sonuçta Apple TV’de oynayabileceğimiz oyunlar belli. Nitekim bu oyunları iPhone üzerinde de oynayabiliyoruz. O zaman Apple TV’ye ne gerek var diye düşünülebilir.

Fakat Apple bunun için de farklı bir opsiyon düşünecektir. En azından bizim şu anki görüşümüz bu yönde.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Apple’ın bu yıl yeni bir TV modeli tanıtacağı henüz kesinleşmiş değil.

OnePlus 9 Pro şarj hızıyla şaşırttı