Apple Watch 4’ün kasa tasarımı değişmeyecek

apple watch 4 1

Apple’ın yeni iPhone modelleriyle eş zamanlı olarak tanıtması beklenilen Apple Watch 4 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

Bilindiği üzere Apple önümüzdeki Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtacak. Fakat Cupertino merkezli şirketin düzenleyeceği özel etkinlikte tanıtmayı planladığı tek şey yeni iPhone modelleri değil. Keza sızdırılan bilgilere göre Apple yeni Watch modelini de önümüzdeki Eylül ayında kullanıcıların beğenisine sunacak. Peki Apple Watch 4 nasıl bir tasarıma sahip olacak? İşte yanıtı.

Apple Watch 4 daha büyük bir ekranla gelecek

Öncelikli olarak şunu hatırlatmamız gerekiyor. Apple, 2014 yılında satışa sunduğu ilk Apple Watch’tan beri aynı tasarımı kullanıyor. Cupertino merkezli şirket bugüne kadar 3 farklı Apple Watch modelini kullanıcıların beğenisine sunmuş olsa da tasarım anlamında yenilikçi bir yaklaşım izlemedi. Genel itibariyle seriler arasında sadece donanım farkı bulunuyor diyebiliriz.

Lakin bu anlayış Apple Watch Series 4 ile kısmen de olsa değişecek. Zira ortaya çıkan son raporlara göre, Apple Watch 4 uçtan uca bir ekranla gelecek. Yani saatin ekranı ilk 3 Apple Watch’a oranla hayli büyük olacak.

Ekran boyutunun büyümesine karşın saatin kasası ilk 3 Apple Watch modeli ile aynı olacak. Cupertino merkezli şirketin, eski kordonların Apple Watch 4’e uyumlu olması için böyle bir yol izlediği belirtiliyor.

Bakalım yeni Apple Watch modeli, beklentileri ne derece karşılayabilecek? Bunu önümüzdeki Eylül ayında göreceğiz.

Apple’dan yeni rekor