Yeni Apple AirPods 2020 yılında geliyor!

Apple AirPods

Apple’ın önümüzdeki yıl karşımıza yeni AirPods modeli lie çıkacağı söyleniyor. Peki, Apple AirPods 3 modeli hangi özelliklere sahip olacak?

Apple, geçtiğimiz ay sürpriz bir şekilde AirPods 2 modelini Apple Store’da satışa sunmuştu. Görünüm itibariyle ilk nesile çok benzeyen yeni nesil kablosuz kulaklık, kablosuz şarj destekli kutusu ve H1 çipi sayesinde Hey Siri komutunu desteklemesi ile farkını ortaya koymuştu.

Fazla bir yenilik sunmayan Apple’ın, önümüzdeki yıl karşımıza yeni AirPods modeli ile çıkacağı iddia edilmeye başladı. Peki, AirPods 3 hangi özelliklere sahip olacak?

Yeni Apple AirPods 2020’de geliyor!

Bugün ortaya çıkan iddialara göre; Cupertinolu teknoloji üreticisi 2020 yılı içerisinde karşımıza aktif gürültü engelleme özelliğine sahip AirPods 3 modelini duyuracak. Ayrıca iddialara göre bu yeni modelde siyah renk seçeneği de yer alacak.

Beats’in yeni kulaklığı Powerbeats Pro tanıtıldı!

H2 çipi ile geleceğini düşündüğümüz yeni kulaklık yine kablosuz şarj kutusu ile gelecektir. Apple’ın bu yeni modelde aktif gürültü engelleme özelliğine yer vereceği için, fiyat konusunda biraz elini bol tutacağı düşünülüyor.

Apple AirPods