AirPods iOS 12 ile daha yetenekli olacak!

AirPods

Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods’a yeni özellikler ekleniyor. Apple’ın kablosuz kulaklığı, iOS 12 güncellemesi ile artık daha yetenekli olacak. Detaylar haberimizde.

Apple, iPhone 7 ile birlikte 3.5 mm kulaklık girişini kaldırmış, yerine tamamen kablosuz kulaklığı AirPods‘u duyurmuştu. Kısa sürede kablosuz kulaklık pazarını domine eden AirPods, iOS 11 güncellemesi ile yeni özelliklere kavuşmuştu. Apple, bu özelliklere iOS 12 ile yenilerini eklemeye hazırlanıyor.

AirPods daha yetenekli olacak!

Apple’ın tamamen kablosuz kulaklığı, iOS 12 güncellemesi ile yeni özelliklere kavuşacak. Eylül ayında sunulacak olan iOS 12 ile birlikte, kablosuz kulaklığa Live Listen yani Canlı Dinle özelliği eklenecek.

Canlı Dinle özelliği sayesinde; iPhone’un mikrofonunun kaydettiği sesi direkt olarak işitme cihazına aktarma imkanı sunulacak. İşitme cihazının tam anlamıyla yerini tutumayacak olan bu özellik, yine de başlangıç seviyesinde işitme sorunu yaşanların derdine çözüm olacaktır.

iOS 12’ye yakından bakın!

Eğer işitme zorluğu çekiyorsanız, kablosuz kulaklık ve iPhone sayesinde bu sorunun üstesinden gelebileceksiniz. Apple’ın sağlık sektöründeki yeni bir atılımı olacak olan bu yenilik, iOS 12 ile kullanıcılara sunulacak.

AirPods

Ayarlar>Erişilebilirlik menüsüne eklenmesi beklenen iPhone’un mikrofonunu işitme cihazı olarak kullan özelliği sadece Apple’ın kablosuz kulaklığı ile uyumlu olacak. Yani Apple imzalı olmayan başka marka bir kablosuz kulaklığa sahipseniz bu özelliği maalesef ki kullanamayacaksınız.