Apple AirPods 2 iOS 12.2 ile ortaya çıktı!

AirPods

Apple’ın Mart ayında tanıtmasını beklediğimiz Apple AirPods 2 modeli iOS 12.2 güncellemesi ile ortaya çıktı. iOS 12.2 ile Apple AirPods 2’nin Hey Siri komutunu destekleyeceği açıkça görünüyor.

Apple, iPhone Xs ve iPhone Xr modellerini tanıttığı etkinlik öncesi AirPods 2’yi göstermiş ama tanıtmamıştı. Hey Siri komutunu desteklemesi beklenen AirPods 2, aynı zamanda su geçirmez özelliğe de sahip olacak. Mart ayında tanıtılması beklenen AirPods 2, bugün yayınlanan iOS 12.2 ile kendini bir kez daha gösterdi.

Apple AirPods 2 yine göründü!

iOS 12.2 sürümünde Hey Siri ayarlama ekranında; AirPods’u takarak Hey Siri komutunu ayarlayabileceğiniz ibaresi görünüyor. Ancak AirPods’un ilk sürümünde Hey Siri komutu yer almadığı için bunu ayarlasınız bile kullanamıyorsunuz.

Apple’ın AirPods 2 ile birlikte AirPower’ı da satışa sunması bekleniyor. Kablosuz şarj matı AirPower için AirPods 2’nin kasası da kablosuz şarj destekli olacak.

iOS 12.2 Beta 1 güncellemesi yayınlandı

Ses konusunda henüz bir geliştirme yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor. Ancak AirPods 2’de Apple W2 veya W3 çipin yer alacağını söyleyebiliriz. İlk AirPods’ta yaşanan bağlantı sorunları yeni çip ile çözülecek gibi görünüyor.

Apple AirPods 2