Yeni Alien filmi geliyor!

alien3

Alien serisinin yaratıcısı olan Ridley Scott serinin bir sonraki filmi için müjdeyi verdi. İşte yeni Alien filmi ile ilgili detaylar.

İlk filmi 1979 yılında yayınlanan Alien serisinin sinema tarihindeki önemli yapımlardan biri olduğu inkar edilemez. Zira bilim – kurgu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi de Alien oluyor.

Serinin yaratıcı olan Ridley Scott son olarak Alien Covenant ile izleyicinin karşısına çıkmıştı. Alien Covenant aslında Prometheus isimli yapımın devamı niteliğindeydi. Yani Scott Alien macerasını sil baştan bir şekilde izleyiciye aktarmak istemişti.

2017 yılında izleyici ile bululan filmin kadrosunda  Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir ve Carmen Ejogo gibi isimler bulunuyordu. Gişede de beklentileri karşılayan film bir sonraki yapıma da göz kırpmıştı.

Ridley Scott yeni Alien filmi için müjdeyi verdi

Serinin yaratıcısı olan Ridley Scott geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi. Scott’a yeni bir filmin gelip gelmeyeceği sorusu yöneltildi. Ünlü yapımcı verdiği röportajda Alien’ın yeni filmi üzerine çalıştığını doğruladı.

Alien Isolation

Hali hazırda film için kesinleşmiş bir detay yok. Yani Covenant’ın devamı mı olacak yoksa bağımsız bir senaryo mu söz konusu olacak bilmiyoruz.

Lakin genel beklenti Covenant’ın devamı olması yönünde. Zira Prometheus ile sağlam bir başlangıca imza atılmıştı. Dolayısıyla devamı da sağlam bir şekilde getirilecektir.

Belki ilerleyen dönemde Alien ve Predator’u tekrardan bir arada görebiliriz. Şimdilik beklemedeyiz.

Aşk 102 dizisinin çekimleri durduruldu