The Predator için yeni fragman yayınlandı

The Predator

Predator serisinin yeni halkası yakında vizyona girecek. Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Shane Black’in yönetmen koltuğunda oturduğu The Predator için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Sinema dünyasının kült yapımlarından biri olan The Predator, yakında yeni filmi ile uzun bir aradan sonra tekrardan izleyici ile buluşacak. Film ilk duyurulduğunda seriye yeniden başlanacağına dair bazı söylentiler ortaya atılmıştı.

The Predator için yeni tanıtım videosu

Malum, son zamanlarda kült serileri sil baştan, yeniden çekmek adet haline geldi. Bunun son örneğini Alien ile görmüştük. Tamamen farklı bir bakış açısıyla yeniden çekilen seri, beyaz perdede de oldukça başarılı olmuştu.

Predator serisinin de aynı Alien gibi sil baştan çekilebileceği belirtiliyordu. Fakat çok geçmeden The Predator ismi ile tanıtılan filmin, aslında serinin devam filmi olduğu ortaya çıktı.

Serinin 4. filmi olacak yapımda, Boyd Holbrook, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes, Alfie Allen, Yvonne Strahovski gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise beyaz perdenin tecrübeli ismi Shane Black bulunuyor. Filmin vizyon tarihi ise 14 Eylül.

Film için yayınlanan yeni tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu arada şunu da belirtelim. Filmde yer alan yeni Predator figürü biraz daha gelişmiş silahlara sahip. Yani Predator’ü de günümüz teknolojilerine paralel olarak geliştirmişler diyebiliriz. Bakalım serinin yeni halkası, beklenen ilgiyi görecek mi?

PES 2019’da Türkiye Ligi de bulunacak