Yaz tatili için oyun önerisi – 2018

2018 oyun önerisi

#İŞBİRLİĞİ

Yaz tatilini evinde geçirecek olanlar için ufak önerilerde bulunmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz gün paylaştığımız dizi önerilerimizin arından şimdi sırada oyun önerisi yazımız var.

Okulların kapanması ve kritik sınav döneminin sona ermesiyle birlikte, yaz tatilinin tadını çıkarmak için öğrencilerin önünde herhangi bir engel kalmadı. Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir yazıda, yaz tatilinde iyi vakit geçirmek isteyenler için bazı dizi önerilerinde bulunmuştuk. Bugün ki yazımızda ise oyun severler için bir dizi oyun önerisinde bulunacağız.

Yaz tatili için dizi önerisi – 2018

Malum, yoğun bir dönem geçiren öğrenciler ister istemez bazı oyunların çıkışını kaçırmış ya da unutmuş olabilirler. Bu yazımı onlar için de bir hatırlatma mahiyetinde olacak.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Yaz tatili için oyun önerisi listemizle başbaşa bırakalım.

Bu arada oyun önerisi listemize geçmeden dip not olarak belirtelim. Genel olarak multiplatform için yayınlanan oyunları seçmeye çalışsak da arada Türkçe dil desteğine sahip, görmezden gelmeyeceğimiz bazı yapımlar mevcuttu. O yüzden PS4 sahibi olmayan okurlarımızın, bazı oyunları es geçmesi gerektiğini hatırlatmak gerekiyor.

İşte sizler için hazırladığımız oyun öneri listemiz.

2018 için oyun öneri listesi

God of War

God of War

Bu senenin en çok beklenen oyunlarından biri olan God of War ile Kratos tüm öfkesi ile geri dönüyor. PS4’e özel olarak satışa sunulan yapım, Türkçe dil seçeneği ile birlikte geliyor.