Yaz tatili için dizi önerisi – 2018

dizi önerisi

#İŞBİRLİĞİ

YKS sınavını da geride bıraktığımıza göre, artık tam anlamıyla yaz tatilinin tadını çıkarmaya başlayabiliriz. Yazın evde eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak olan dizeleri, yaz tatili için dizi önerileri yazımızda bulabilirsiniz.

Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldi. Aslında sonuna geleli hayli olmuştu fakat araya seçim sürecinin girmesi, YKS sınavının Temmuz ayına sarkması derken, yaz tatiline tam anlamıyla adapte olmamız da biraz gecikti.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen yükseköğretime geçiş sınavlarının da geride kalmasıyla birlikte, artık yaz tatilini tam manasıyla planlayabiliriz.

Peki yaz tatili boyunca evde geçireceğimiz zamanı nasıl eğlenceli kılabiliriz. Eğer arkadaş veya aile ortamını zaten eğlenceliyse, ekstra birşeyler yapmaya gerek yok. Fakat evde vakit geçirirken canım sıkılıyor diyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu yazımızda, tatilde eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak olan dizi önerilerinde bulunacağız.

Baştan belirtelim. Yaz tatili dizi önerisi yazımızda bulunan dizilerin büyük bir çoğunluğu yabancı kökenli. Elbette araya bir, iki efsane Türk dizisi serpiştirmeyi de ihmal etmedik.

Dizi keyfiniz yarıda kesilmesin, acaba bir sonraki sezon ne olacak diye merakta kalmamanız için dizi önerisi listemizi, bitmiş, final yapmış dizilerden oluşturduk.

2018 için dizi önerisi!

Yani sizler için hazırladığımız yaz tatili için dizi önerisi listesindeki yapımların hepsi son bulmuş durumda. Dolayısıyla bir oturuşta, tüm hikayeye hakim olabileceksiniz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri dizi önerisi listemiz ile başbaşa bırakalım.

How i met your mother

Tür: Komedi
1 Sezondaki Bölüm Sayısı: 22
Toplam Sezon Sayısı: 9
Ortalama Bölüm Süresi: 21 – 25dk arası