Türkiye’deki en popüler 5 Nokia modeli

nokia türkiye

#İŞBİRLİĞİ

HMD Global bünyesinde adeta küllerinden doğan Nokia, orta segmentteki yeni modelleriyle adeta fırtınalar estiriyor. Peki yeni dönemdeki en popüler Nokia modeli hangisi? İşte detaylar.

Bir zamanlar cep telefonu pazarını tekelinde bulunduran Nokia, akıllı telefonlara geçiş sürecine ayak uydurmakta zorlanmıştı. Önceleri bu durumun geçici bir hevesten ibaret olduğunu savunan Finli üretici, sonrasında ise pazara dahil olmak için yanlış tercihlerde bulunmuştu.

Microsoft bünyesinde geçen birkaç yıl, Nokia’nın sektörden hepten kopmasına neden oldu. İşletim sistemi tarafında Windows Phone’da ısrarcı olunması, Nokia’nın iyice dibe batmasına zemin hazırlamıştı.

En popüler 5 Nokia modeli

Neyse ki HMD Global, artık unutulmaya yüz tutan Nokia’yı tekrardan ayağa dikmeyi başardı. Yapılan yatırımlar sonrası yeni çıkan Nokia modelleri kullanıcılar tarafından da benimsendi. Yeni nesildeki ilk Nokia Çin için satışa sunulmuştu.

Gelen başarının ardından global pazara açılan Finli üretici, şu aralar dünyanın 4 bir tarafında faaliyet gösteriyor. Nokia’nın faaliyet gösterdiği pazarlar arasında Türkiye’de bulunuyor. Ülkemizde pek çok yeni nesil Nokia modeli satılmakta. Üstelik, yeni Nokia modellerinin satış rakamları bazında oldukça başarılı olduklarını da söylemek gerekiyor.

nokia modeli

Peki Türkiye’de satılan en popüler Nokia modeli hangisi? İşte bu yazımızda sizler için ülkemizde en popüler olan Nokia modellerini listeleyeceğiz. Bu listeleme esnasında, online satış kanallarındaki kullanıcı yorumlarını baz aldığımızı da belirtelim. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Türkiye’de en çok satan 5 Nokia modeli ile başbaşa bırakalım.


Yorumlar kapatıldı.