Xperia XZ3’ün renk seçenekleri belli oldu

xperia xz3 özellikleri

Tanıtımına birkaç gün kalan Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia XZ3’ün renk seçenekleri fotoğrafla beraber sızdırıldı. İşte dört renk seçeneğiyle XZ3!

Sony Xperia XZ3 için son saatler!

Japon şirket 2018’in ikinci amiral gemisini duyurmak üzere. İlk çeyrekte duyurulan XZ2 ailesinin ardından IFA kapsamında 30 Ağustos‘ta yeni nesli tanıtacak olan Sony, telefonlarının her detayıyla gündem olmaya devam ediyor.

XZ3

Daha önce siyah ve gümüş renkleri görmüştük ancak bu fotoğrafla birlikte mor ve yeşili ilk kez görüyoruz. Renk seçenekleri alışageldiğimiz üzere şirketin pek çok rakibinin önüne geçmesini sağlayan bir konu.

Peki telefonda bizi neler bekliyor? İlk olarak çentiksiz 5.7 inçlik bir ekrana sahip olacağız. Bu ekran 18:9 oranlı olacak ve çerçeveleri iyice daraltılmış olacak. Kamera tek; 48 MP‘lik ilginç bir sensöre yer verilebilir. Parmak izi okuyucuya baktığımızda ise kameranın altında olduğunu görüyoruz.

Performans tarafında şaşırtıcı olmayan şekilde Snapdragon 845 görev alacak. Batarya kapasitesininse 3060 mAh olması bekleniyor (selefinde 3180 mAh).

Amazon Türkiye’ye balyozla kırılan iPhone’lardan dolayı gelmeyebilir!