Xperia XZ3’ün Avrupa fiyatı ve satış tarihi belli oldu

DSCF1831

Sony’nin geçtiğimiz günlerde duyurduğu yeni amiral gemisi Xperia XZ3’ün Avrupa fiyatı ve teslimat kesinleşti. İşte telefona dair son detaylar!

Amazon Xperia XZ3’ün ön siparişini başlattı

Amazon Almanya’nın ön siparişleri başlatmasıyla, Sony’nin yeni telefonuna ait bazı detaylar da belli oldu. 31 Ağustos’ta IFA 2018 kapmasında duyurulan yeni modelin teslimatları ise biraz uzun sürecek.

Buna göre Japon şirketin amiral gemisinin fiyat etiketi 799 euro olarak belirlenmiş. Amazon, ön sipariş verenlerin teslimatlarının 5 Ekim‘de başlayacağını belirtmiş. Renk seçenekleri siyah, gümüş, kırmızı ve yeşil. Tüm renkleri fiyatı aynı. Ayrıca cihazla beraber 64 GB’lık microSD kart hediye edilecek. Satın almayı düşünenlerin oldukça uzun sayılabilecek bir süre beklemeleri gerekiyor. Ürünün ülkemiz satış tarihi ve fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi yok.

Yine bu sene çıkan selefi Xperia XZ2’nin ardından kendini daha çok ekran bölümünde geliştiren Xperia XZ3, kapağının altında çok benzer özelliklere sahip. Çarpıcı değişimler ise genel olarak; kıvrımlı OLED ekran, Quad HD+ ekran çözünürlüğü ve bir miktar incelip hafifleyen kasa yapısı olarak görülüyor.

Huawei Mate 20’nin tanıtım tarihi belli oldu