Xperia XZ1, XZ1 Compact ve XZ Premium için yeni güncelleme!

xperia xz premium

Sony; Xperia XZ1, XZ1 Compact ve XZ Premium için oldukça önemli bir güncellemeyi yayınladı. İşte güncellemenin detayları.

Xperia ailesi güvenlik yamalarını kaçırmıyor

Özellikle, Google’ın aylık güvenlik yaması konusunda yaptığı çalışmaların ardından, düzenli yayınlanan güvenlik odaklı güncellemelere daha çok önem verilmeye başlandı. Japon şirket, bu anlamda rekabetten geri kalmıyor ve dün itibarıyla üç telefonu için yepyeni bir güncellemeyi yayınladı.

Xperia update

Xperia XZ1, XZ1 Compact ve XZ Premium sahiplerinin aktardığı bilgiye göre, 279 MB’lık oldukça büyük bir paket cihazlara ulaştırılmış durumda. Temel olarak temmuz ayı güvenlik yamasını içeren paket, birtakım Android iyileştirmelerini de içeriyor. Diğer değişiklikler henüz çok net değil. Cihazlar, güncellemenin ardından 47.1.A.12.235 yapı numarasına yükseliyor.

Google’ın Pixel’ler için yayınladığı güncellemeyi birkaç gün farkla getiren Sony, büyük bir başarıya imza attı denebilir. Öte yandan güncelleme henüz telefonunuza ulaşmadıysa sabırlı olmalısınız. Sırayla dağıtılan pakete ulaşmak için bir süre daha beklemeniz gerekiyor olabilir.

Twitter Rusya’nın ABD seçimlerine karışmaması için milyonlarca hesap kapattı