macOS 10.14 Mojave Public Beta 2 yayınlandı

macOS 10.14 Mojave Public Beta 2

Apple, herkesin yükleyebileceği macOS 10.14 Mojave Public Beta 2 güncellemesini yayınladı. macOS 10.14 Mojave Public Beta 2 güncellemesinin nasıl yükleneceği ve yenilikleri haberimizde.

Apple, WWDC 18 etkinliği sonrası geliştiricileri için macOS 10.14 Mojave Beta güncellemesini indirime sunmuştu. Cupertinolu firma şimdi de herkesin yükleyebileceği macOS 10.14 Mojave Public Beta 2 güncellemesini indirime sundu.

Karanlık tema gibi güzel bir yenilik ile gelen macOS 10.14 Mojave, kararlılık ve hız konusunda Mac sahiplerini sevindiriyor.

macOS 10.14 Public Beta çıktı!

Biz de sizler için macOS 10.14 Public Beta 2 güncellemesinin nasıl yükleneceğini anlatıyoruz. Bu işleme geçmeden önce Mac’inizde bulunan tüm verileri yedeklemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

macOS 10.14 Mojave Public Beta 2 nasıl yüklenir?

1.Adım: Safari üzerinden buradaki linke tıkladıktan sonra; Sign In bölümünden Apple ID’niz ile giriş yapın.

2.Adım: Giriş yaptıktan sonra macOS seçeneğine tıklayın.

3.Adım: Karşınıza açılan ekranında “macOS Public Beta Access Utility” seçeneği bulunuyor. Bu seçeneğe tıklayın ve Mac’e; macOS Public Beta Access Utility.dmg dosyasını indirip kurun.

4.Adım: Dosyayı kurduktan sonra Mac kapanıp açılacaktır. Daha sonra Mac App Store > Güncellemeler bölümünden macOS 10.14 Public Beta 2 sürümünü yükleyebilirsiniz.

macOS 10.14 Mojave Public Beta 2

macOS Mojave sürümünde bazı sorunların yaşandığı belirtelim. Ayrıca bazı uygulamalar Mojave için optimize edilmediğinden, aniden uygulama kapanması gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.