Xiaomi Mi Max 3 bu kez videoda yakalandı

tenaa

Xiaomi’nin büyük merakla beklenen dev ekranlı telefonu Mi Max 3, canlı fotoğrafların ardından bu kez de videoda gözüktü. Tanıtımına çok az zaman kalan modelin son detayları haberimizde!

Tablet boyutunda phablet; Mi Max 3

Telefonların tablet boyutuna ekranlara sahip olduğu şu günlerde, son dönemin popüler ismi Xiaomi, oyundan geri kalmıyor. Çerçevesiz ekranın öncü isimlerinden Mi Max serisinin üçüncü neslini hazırlayan Çinli şirket, 6.9 inçlik ekranla orta seviye özellikleri bu telefonda buluşturuyor.

Konsepti gereği çerçevesiz ve büyük panele sahip olan cihazın, en iddialı olduğu kısımlardan birisi kuşkusuz tasarımı. Cihaz 6.9 inçlik ekranına rağmen videolarda da görüleceği üzere dar çerçeveleri sayesinde aşırı büyük değil. Ön tarafta şaşırtıcı olmayan tasarım bulunurken, arka kısımda dikey yerleştirilmiş çift arka kamera bizi karşılıyor.

Teknik özelliklerde ise iş biraz karmaşık. Telefonun iki ayrı varyasyonu bulunacak. Standart versiyonda Snapdragon 636 işlemci, 3/4/6 GB RAM, 32/64/128 GB dahili depolama olması beklenirken; Pro modelde Snapdragon 710 işlemci, çift ön kamera ve artırılmış kapasiteli 5500 mAh pil bulunacak.

Temmuz ayında tanıtılacağına kesin gözüyle bakılan Mi Max 3‘ün fiyatı hakkında ise net bir bilgiye sahip değiliz. İşte iki farklı renk seçeneğiyle 3. nesil Mi Max’in canlı görüntüleri.

Samsung rastgele fotoğraf gönderme sorununun sebebini bulamadı