Xperia Ace satışa sunuldu

xperia ace

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Sony, sessiz sedasız bir şekilde orta segmente hitap eden Xperia Ace modelini satışa sundu. İşte konu hakkındaki detaylar.

Sony’nin son dönemde büyük bir düşüş içerisinde olduğunu biliyoruz. Akıllı telefon sektöründe, değişim çizgisine ayak uyduramayan Japon teknoloji devi, şu aralar mobil pazarda hayli zor durumda.

Satış rakamları günden güne düşen Sony, yine de çirkin tasarım çizgisinde ve katı fiyat politikasından vazgeçmiş değil. Bu durumun en net göstergesi ise geçtiğimiz gün satışa sunulan Xperia Ace.

Sony yeni orta segment modelini satışa sundu

Sony’nin orta segmente hitap eden yeni modeli sessiz sedasız satışa sunuldu. Gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 630 yonga setinden alan model sistemini 4GB RAM ile destekliyor. 64GB’lık dahili depolama alanına sahip olan yeni Xperia modeli MicroSD kart desteğine de sahip.

Kompakt bir tasarıma sahip olan Xperia Ace, 18:9 en boy oranına sahip 5 inçlik LCD panele geliyor. Telefonun arka tarafındaki 12MP’lik ana kameraya, 8MP’lik ön kamera eşlik ediyor. Parmak izi okuyucusunun pek çok Sony modelinde olduğu gibi yan tarafa konumlandırıldığı telefon 2700 mAh’lık bataryadan besleniyor.

Suya ve toza karşı dayanıklı yapısıyla dikkat çeken model NFC ve 3.5mm kulaklık girişi desteğine de sahip. Sony’nin orta segmentteki yeni modeli için talep ettiği ücret ise 444 dolar.

OnePlus 7 Pro ve Galaxy S10+ karşılaştırması