Xiaomi’nin Asıl Amiral Gemisi Mi Note 2 Olabilir

Mi Note 2

Xiaomi Mi 5 ile büyük başarı yakalayan Xiaomi, bu yılki asıl amiral gemisi Mi 5 olmayabilir. Çünkü Xiaomi Mi Note 2 daha iyi özelliklerle geliyor.

Çin çıkışlı telefon üreticisi Xiaomi, akıllı telefon pazarının en başarılı şirketlerinden biri olmaya devam ediyor. Firmanın geçtiğimiz günlerde satışa çıkardığı yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 5, bir hafta içinde milyonlarca satmayı başardı. Ancak anlaşılan o ki Xiaomi Mi 5 şirketin asıl amiral gemisi bile değilmiş. Xiaomi’nin bu yıl çıkaracağı en iyi telefon Xiaomi Mi Note 2 olacak.

Xiaomi Mi Note 2 gelecek ay tanıtılacak!

Şirketin phablet türündeki yeni telefonu olan Xiaomi Mi Note 2 bir süredir konuşuluyor. Çok yakında tanıtılması beklenen telefon son derece üst düzey teknik özelliklere sahip. İlk olarak telefon, Mi 5’in aksine Quad HD çözünürlükte bir dokunmatik ekrana sahip. Ayrıca telefon kullandığı Snapdragon 823 işlemci sayesinde Mi 5’ten çok daha iyi performans verecek. 5.7 inçlik dev bir ekrana sahip telefon, bu ekrana uygun 3,600 mAh batarya ile geliyor. Telefon 4GB veya 6GB RAM’e sahip iki farklı versiyon ile satışa sunulacak. Xiaomi Mi Note 2 tüm bu özelliklere oranla son derece uygun bir fiyata sahip. Telefonun 460 dolara satılacağı söyleniyor.

BlackBerry’nin Yeni Telefonları: Hamburg ve Rome