Xiaomi Mi 5 Sızdırıldı!

Xiaomi Mi 5 Sizdirildi

Çin bölgesinin en başarılı ve parlayan telefon üreticisi Xiaomi’nin sıfır çerçeveli Mi 5 ilk kez görüntülendi.

İlk akıllı cihazını üç yıl önce piyasaya süren başarılı telefon üreticisi, şuan dünya genelinde Apple ve Samsung’un peşinden üçüncü telefon üreticisi olmayı başardı.

Xiaomi Mi 5 Sizdirildi!

Akıllı telefon sektörüne üç yıl önce çıkardığı cihaz ile katılan Xiaomi, başarılı grafiği ile dünya devleri Apple ile Samsung’un peşine takılmış durumda. Şirket dördüncü büyük amiral gemisi akıllı telefon hazırlığına başlarken, telefon hakkında yeni bilgiler de gelmeye başladı.

Xiaomi, amiral gemisi Mi 4’ün başarılı grafiğinden sonra Mi 5 için hazırlıklara başladı. Çalışmalara devam eden Xiaomi’nin çıkacak yeni amiral gemisinin görüntüleri internete sızmış durumda. Sızan görsellere baktığımızda cihazın sıfır çerçeve olarak tasarlandığını görebiliyoruz. Diğer yandan cihazın tek elle rahat bir şekilde kullanılabilecek ince ve uzun bir yapıya sahip.

Başarılı telefon üreticisinin yeni cihazının Snapdragon 805 işlemci ve QHD ekrana sahip 3GB RAM barındırdığı belirtiliyor. Büyük çıkış yakalayan Xiaomi bakalım yeni amiral gemisi ile başarısını devam ettirebilecek mi?

Xiaomi Mi 5 Sizdirildi!

Apple Kullanıcılarında Virüs Tehlikesi!