5 kameralı Xiaomi Mi CC9 Pro ile çekilmiş fotoğraflar

#İŞBİRLİĞİ

Xiaomi’nin önümüzdeki ay tanıtacağı 5 ana kameralı telefonu ile çekilmiş fotoğraflar ortaya çıktı. İşte Xiaomi Mi CC9 Pro ile çekilmiş fotoğraflar.

Xiaomi önümüzdeki ay 5 ana kameraya sahip yeni üst segment modeli Mi CC9 Pro ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak.

Çinli üretici yeni modelinde, Mi Mix Alpha’da da kullandığı 108MP’lik Samsung imzalı ana kamerayı kullanacak. 5X optik zoom özelliğine de sahip olan Mi CC9 Pro, kamera tarafında iddialı bir model olarak göze çarpıyor.

Dilerseniz aşağıdaki linkten Mi CC9 Pro ile ilgili tüm detaylara göz atabilirsiniz.

Mi CC9 Pro özellikleri ve çıkış tarihi için tıklayın

Şimdi gelelim Mi CC9 Pro’nun fotoğraf performansına. Az önce de belirttiğimiz gibi Xiaomi yeni modelini Kasım ayında tanıtacak. Fakat telefon ile çekilmiş olan bazı fotoğraflar geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Sadece bu fotoğraflarda bakarak bile Mi CC9 Pro’nun DxOMark’ta zirveye oynayacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 5 ana kameralı Mi CC9 Pro ile çekilmiş olan fotoğraflarla başbaşa bırakalım. (Diğer fotoğrafları görüntülemek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.- Fotoğrafları büyütmek için ayrı sekmede açabilirsiniz.)

Xiaomi Mi CC9 Pro