Xiaomi yeni AirFryer modeli ile dikkatleri üzerine çekti

Xiaomi gelirlerinde düşüş yaşandığını bildirdi

Xiaomi, birçok farklı kategorideki yeni ürün tanıtımlarına şimdi de yeni Air Fryer modelini ekledi.

Xiaomi yeni AirFryer modeli ile dikkatleri üzerine çekti. Çinli teknoloji devi Xiaomi, 4.5 litre kapasiteli ilk akıllı dönmeyen hava fritözünü tanıttı. MIJIA Smart Air Fryer 4.5L, sınırlı bir süre için ön satışta olacak ve fiyatı 249 yuan (~36$) olarak belirlendi.

Yeni Xiaomi MIJIA hava fritözü, önceki versiyonuna göre önemli geliştirmeler sunuyor. 4.5 litrelik kapasitesiyle daha büyük bir hacme sahip olan fritöz, etkili pişirme için geliştirilmiş 360 derecelik sıcak hava dolaşımı ısınma teknolojisine sahip. Hava fritözü, yiyeceğin eşit şekilde ısınmasını sağlamak için üç boyutlu hava dolaşım teknolojisini kullanıyor. Ayrıca ısıtma, yiyeceğin dışının çıtır çıtır, içinin ise yumuşak olması için fazla yağın çıkarılmasını sağlıyor. Geliştirilmiş üç boyutlu siklon kızartma sepeti, yiyeceğin eşit şekilde ısınmasını sağlayan dairesel bir hava kanalını mümkün kılıyor.

xiaomi 2

Xiaomi yeni AirFryer modeli ile dikkatleri üzerine çekti

4.5 litrelik büyük kapasiteli kızartma sepeti sayesinde, MIJIA Smart Air Fryer 4.5L, çeşitli pastaların yanı sıra biftek, tavuk gibi pek çok yiyeceği kızartabilir. Önemli olan, hava fritözü sayesinde sağlıklı yiyeceklerin her zaman tüm aileye sunulabilmesidir. Hava fritözü, ek mutfak gereçleri olmadan kızartma, ızgara yapma ve pizza pişirme gibi birçok yemek yapma işlemlerini gerçekleştirebilir. Donmuş yiyeceklerin çözülmesi, çeşitli sağlıklı kurutulmuş sebzeler ve meyveler yapma gibi işlemlerde de kullanılabilir.

xiaomi 1

MIJIA Smart Air Fryer 4.5L‘nin sürekli fermantasyon yeteneği, her türlü yoğurt üretmek için uygundur. Cihaz, bir dokunuşla akıllı dokunmatik ekran üzerinden birçok önceden ayarlanmış yemek tarifleriyle birlikte kullanılabilir. Hava fritözü, yaşlılar ve çocuklar tarafından kolayca kullanılabilir. Akıllı hava fritözü, Xiao Ai kullanarak uygulama ve sesli komutlarla da kontrol edilebilir. Yeni MIJIA akıllı hava fritözünün küresel olarak ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor. Xiaomi yeni AirFryer modeli ile dikkatleri üzerine çekti.

Deadpool 3’ün oyuncu kadrosu şekilleniyor