İşte Xiaomi Mi 8 Lite kamera performansı

xiaomi mi 8 lite 1

Xiaomi’nin orta segmente hitap eden yeni modeli Xiaomi Mi 8 Lite kamera performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Kısa süre önce ülkemizdeki ilk Mi Store mağazasını açan Xiaomi, Avrupa’da hizmet verdiği ülke sayısını arttırmaya devam ediyor. Kısa süre içerisinde agresif fiyat politikası sayesinde akıllı telefon piyasasında önemli bir konuma yükselen Çinli üretici, daha geniş kitlelere hitap edebilmek için model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Gün içerisinde Mi 8 serisine ait iki yeni cihaz daha tanıtan Xiaomi, dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

İşte Mi 8 Lite’ın gece çekim performansı

Xiaomi, gerçekleştirdiği etkinlikte Mi 8 Pro ve Mi 8 Lite modellerini tanıttı. İsimlerden de anlaşılacağı üzere Xiaomi Mi 8 Lite modeli orta segmente hitap ederken, Mi 8 Pro modeli ise üst seviyeye yönelik bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi Mi 8 Lite gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 660 yonga setinden alıyor. Çift ana kamera ile gelen telefon oldukça iyi bir fotoğraf performansına sahip gibi duruyor. Keza Xiaomi’nin etkinlik davetiyeleri için kullandığı görsel, Mi 8 Lite kamerası ile çekilmiş. Dilerseniz bu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

xiaomi mi 8 lite

Görüldüğü üzere fotoğrafın sol alt kısmında Xiaomi Mi 8 Lite ile çekildiği net bir dille ifade edilmiş. Bu bağlamda Mi 8 Lite’ın gece çekim performansının hayli iyi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

HMD Global Nokia oyun telefonu yapacak