Xiaomi TV S serisi için tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi mi tv 4 a

Akıllı cihazlar sektörünün öncü isimlerinden biri olan Xiaomi, merakla beklenen Xiaomi TV S model akıllı televizyonunun tanıtım tarihini resmen duyurdu.

Xiaomi TV S serisi için tanıtım tarihi belli oldu. Çinli teknoloji devi Xiaomi, 22 Mart’ta yeni bir televizyon serisi olan Xiaomi TV S serisini tanıtmaya hazırlandığını açıkladı. Şirket, Weibo üzerinden birkaç teaser paylaştı. Teaserlar, televizyonun bazı özelliklerini ortaya çıkarıyor.

Xiaomi, Çin’deki yeni TV ürününün duyurusu için bir zaman belirtmedi. Bu da canlı yayın olmayacağı ve ürünün söz konusu tarihte sabah saatlerinde sosyal medya gönderileri aracılığıyla basitçe duyurulacağı anlamına geliyor.

Xiaomi Mi TV 4A 40 Horizon Edition duyuruldu

Şimdiye kadar şirket, Weibo’da iki teaser yayınladı. Bunlardan biri, televizyonun 144Hz’ye kadar yenileme hızını destekleyeceğini ortaya koyuyor. Diğeri ise MediaTek MT9653 yonga setinin TV’yi güçlendireceğini açıklıyor.

xiaomi mi tv 4 a

Xiaomi TV S serisi için tanıtım tarihi belli oldu

Bu yonga seti MediaTek’in web sitesinde listelenmiyor, bu da yeni bir yonga seti olabileceğini düşündürüyor. Teaser’a göre, yonga seti, dört çekirdekli ARM Cortex-A73 CPU içerecek. Ayrıca, yonga seti 3200Mbps RAM desteği sunacak.

Xiaomi Mi TV 4A 40 Horizon Edition duyuruldu

Görüntülere göre, televizyon metal bir çerçeve ile donatılmış olacak ve şirketin önceki TV’leri ile tasarımı paylaşacak gibi görünüyor. Ne yazık ki, bu yaklaşan ürün hakkında sahip olduğumuz tüm bilgiler bunlarla sınırlı, ancak tanıtıma oldukça kısa bir süre kalması, yakın zamanda bu akıllı televizyon modeli hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacağımızı gösteriyor. Bakalım Çinli teknoloji devinin yeni akıllı tv modeli, beklentileri ne ölçüde karşılayabilecek.

Amazon 9 bin kişiyi daha işten çıkarıyor