Xiaomi Pocophone F1’in tanıtım tarihi belli oldu

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1’in resmen tanıtılacağı tarih belli olurken, tanıtımdan önce sızdırılan bir Pocophone F1, Romanya’da satışa sunuldu.

Bildiğiniz gibi Xiaomi çok yakında Pocophone adını taşıyan yeni bir akıllı telefon serisi çıkaracak. Bu serinin ilk modeli olan Pocophone F1 son dönemde sık sık gündeme geliyor. Amiral gemisi Xiaomi Mi 8’in daha uygun fiyatlı alternatifi olarak görülen telefon, Snapdragon 845 kullanan en ucuz telefon olarak lanse ediliyor.

Xiaomi Pocophone F1, 22 Ağustos’ta tanıtılacak

Son dönemde sızıntı ve söylentilerle sık sık karşımıza çıkan Pocophone F1 bugün bir kez daha teknoloji dünyasının gündemindeydi. Xiaomi’nin yeni akıllı telefonunu resmen tanıtacağı tarih netlik kazandı. Pocophone F1, 22 Ağustos’ta düzenlenecek etkinlikle resmen tanıtılacak.

Xiaomi Pocophone F1

Bu arada Xiaomi’nin yeni telefonu daha önce eşi görülmemiş bir sızıntıya maruz kaldı. Telefonların daha tanıtılmadan özelliklerinin ve görüntülerinin sızdırılması artık sıradan bir durum haline geldi. Ancak Pocophone F1’de bu iş bir adım daha öteye taşındı ve tanıtım için dağıtılan telefonlardan biri Romanya’da satışa sunuldu.

Xiaomi Pocophone F1

Romanya’nın en büyük e-ticaret sitelerinden OLX’de bir adet Pocophone F1 satışa sunuldu. Xiaomi’nin yeni telefonu, daha resmen tanıtılmadan 430 euroya satıcı buldu.

Meizu 16 ve 16 Plus resmen tanıtıldı