Xiaomi Mi 9 Pro ve Mi Mix 4 tanıtım tarihi netlik kazandı

xiaomi mi

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, 5G destekli modelleri Mi 9 Pro ve Mi Mix 4’ü tanıtacağı etkinliğin tarihini açıkladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi, yeni nesil modelleri için geri sayıma geçti. Bilindiği üzere Çinli üretici bir süredir 5G destekli Mi 9 Pro ve Mi Mix 4 modelleri üzerinde mesai harcıyor. Bu modellerin ne zaman tanıtılacağı, ne zaman satışa sunulacağı son günlerin en çok merak edilen konularından biriydi. Nitekim Xiaomi bu soru işaretlerini sonunda giderdi.

Xiaomi Mi 9 Pro tanıtım tarihi belli oldu

Çinli şirketten yapılan açıklamada Mi 9 Pro ve Mi Mix 4 modellerinin 24 Eylül’de düzenlenecek olan özel bir etkinlikle tanıtılacağı belirtildi. Xiaomi’nin bu etkinlikte MIUI 11 arayüzü ve yeni Mi TV modelini de tanıtması bekleniyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Her iki modelin de Qualcomm’un yeni nesil yongası Snapdragon 855+’dan güç alacağı tahmin ediliyor. Teknik özellik tarafında keskin benzerlikler olsa da tasarım anlamında Mi Mix 4’ün çok daha göz alıcı olacağı iddia ediliyor. Bekleyip göreceğiz.

Mate 30 Pro basın görselleri sızdırıldı