Xiaomi Mi Band 5 bazı özellikleriyle ortaya çıktı

Xiaomi Mi Band 5

Birçok kişinin merakla beklediği Xiaomi Mi Band 5 bazı yeni özellikler ile ortaya çıktı. Neredeyse bütün teknolojik aletlerde gücünü gösteren şirket, bir kez daha başarısını ortaya koydu. İşte Mi Band 5 özelliği ile ilgili haberimizin detayları.

Öncelikle, Mi Band 5’te ekran büyüklüğü 0,95’ten 1,2 inç’e çıkacağı söyleniyor. Bununla birlikte aynı AMOLED panelin korunacağı ifade edilen Mi Band 5, güneş altından görünürlüğü daha fazla sağlayacak. Böylece kullanıcıların telefonu her yerde kullanabilme imkanı ortaya çıkacak.

Xiaomi Mi Band 5 hangi özelliklere sahip?

Her ne kadar Xiaomi şirketi uygun fiyatı ile gündeme gelmiş olsa bile ürettiği ürünler son derece iyi özelliklere sahip. Bazen radyasyon oranlarından dolayı tartışma yaratsa da kullanıcılar birçok özellikten memnun.

Xiaomi Mi Band 5 ozellikleri

  • 0,95 inç büyüklüğünde renkli AMOLED ekran
  • 17,9 x 46,9 x 12 mm ekran boyutları 22,1 gram ağırlık
  • Bluetooth 5.0 bağlantı desteği
  • Kutu içeriği: 1 adet Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik, 1 adet Termoplastik Elastomer Silikon Kayış, 1 adet şarj kablosu, kullanım kılavuzu
  • 135 mAh Li-PO batarya, 20 gün şarj ömrü, 2 saat şarj olma süresi

Bu akıllı bileklik piyasada 160 TL üzerinden satışa sunulacak. Böylece son derece uygun fiyatlı kullanım imkanı ortaya çıkacak. Sizce Xiaomi tarafından üretilen bu yeni akıllı bileklik kullanıcı memnuniyeti sağlayabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Xiaomi ve Huawei katlanabilir ekranlarda Samsung’u tercih edecek